Shop

Kjo mishelë është një përzierje mjaft
e kujdesshme e kafeve arabike dhe robusta.

12.00L

Përzierja  është  një mishelë e ëmbël
dhe kremoze me shije të kakaos dhe frutave të thata.

12.00L

Mishelë me shije të frutave të
thata mjaft intense, përzierje e kafeve robusta.

12.00L

Mishelë me përzierje të kafeve
Arabike me preardhje nga zonat e Brazilit.

12.00L

Kafe turke e përbërë nga shije arabike
100 % me prejardhje nga zonat e Minas Gerais.

12.00L

Kafe turke e përbërë nga përzgjedhja
më e mirë e kafeve në Zonat Tropikale.

12.00L
  • 1
  • 2
Latest Posts