Rreth Dua Caffe

Dua Caffe është kompani e specializuar në pjekjen dhe prodhimin e kafes.

Dua Caffe
Lindi me një vizion të qartë: atë të servirjes së një produkti të cilësisë së lartë dhe me shije të rafinuar!

Gama e produkteve tona është mjaft e gjerë ku përfshihen produkte për shtëpi si Dua Caffe turke, Merak Caffe turke, produkte për zyra si caffe Cialda Ese Pod gjithashu edhe produktet për rrjetin HORECA Dua Caffe Espresso Lusso, Dua Caffe Espresso Riserva, Aria Caffe Espresso Suprema dhe Aria Caffe Espresso Crema.

Aktualisht Dua është ndër kafet më të preferuara në Shqipëri, meritë kjo e pasionit tonë, përkushtimit dhe vëmendjes për çdo detaj të procesit duke filluar që nga përzgjedhja e vendit të origjinës së bimëve, vjelja e tyre dhe trajtimi i plotë. Kjo e bën çdo kokërr të Dua Caffe të veçantë.

Mishelat tona pregatiten, përpunohen dhe paketohen me shumë kujdes për të garantuar standartet më të larta. Inovacioni teknologjik, praktikat e mira të prodhimit, paketimi në një mjedis me atmosferë të modifikuar dhe ndjekja me përpikmëri e standarteve HACCP janë me prioritet maksimal për kompaninë, prandaj stafi i specializuar trajnohet çdo ditë për të garantuar shijen më të mirë.

Aroma & Ngjyra
Aroma dhe ngjyra janë karakteristike dhe në përshtatje me shijet e konsumatorit
DSC_0120-min

Për një mëngjes plot energji, pasdreke optimiste apo mbrëmje relaxuese Dua Caffe është zgjedhja më e mirë.

Kudo ku linja jonë është prezente me tre markat e saj: Dua Caffe, Aria caffe, Merak Caffe. Aktualisht Dua Caffe e gjeni në tregun Shqiptar, atë të Maqedonisë së Veriut, Kosovë, Spanjë dhe Francë.

0
Dua caffe nisi rrugëtimin në industrinë e kafes duke përdorur linjat e prodhimit më inovative.
0
Bustina & Pako kafeje të prodhuara mesatarisht çdo ditë.
0
Filxhanë kafeje Dua, konsumohen mesatarisht nga klientet tane çdo muaj.

Misioni dhe Vizioni

Misioni

Të nxisim një rritje të qëndrueshme të markës sonë, duke ofruar
produkte me standarte të larta, të shijshme dhe të
përballueshme në mënyrë që të gjithë të mund t’i shijojnë dhe
të relaksohen.

Ne punojmë me pasion dhe ndershmëri çdo ditë për të mbajtur
një cilësi të shkëlqyer të kafesë për konsumatorët tanë. Ne
përpiqemi të japim kontributin tonë modest drejt zakoneve
relativisht të vjetra, duke mbajtur parasysh çdo moment
dashurinë e pamasë për konsumatorin, kafenë natyrën dhe
jetën e njeriut.

Vizioni

Për tu pozicionuar si lider në tregun Shqiptar dhe për të
konsoliduar më tej performancën e Dua caffe në tregjet
ndërkombëtare

Latest Posts