Profesionale

Dua Caffe Lusso

Një mishelë e cila është një perzierje mjaft e kujdesshme e kafeve arabike dhe robusta. Te gjitha këto për të dhënë një mishelë delikate me aroma te frutave me përmbajtje të acidit citric si dhe shije të frutave të thata dhe të cokollatës së zezë.
Pjekje mesatare dhe e njëtrajtshme, gjë që trasmeton nje uniformitet në aroma dhe aciditet të kafeve Arabike. Origjina e kafeve arabike te përdorura në mishelë përfshin zonat e Amerikës Qëndrore, Jugore, Afrika veriore, ndërsa kafet robusta jane nga zonat më te mira te Azisë.

Dua Caffe Riserva

Përzierja është një mishelë e ëmbël dhe kremoze , me shije te kakaos dhe frutave të thata. Mishela eshte një përzjerje e kafeve jeshile nga Amerika Jugore, Afrika dhe Azia. Ajo cka identifikohet në filxhanin e espresos është një kafe me një kremozitet dhe shije të frutave të thata si bajame dhe arra e njomë

Aria Caffe Suprema

Një mishelë me shije të frutave të thata mjaft intense.
Përzierje e kafeve robusta natyrale të zonave Afrikane si dhe arabikëve të Zonës së Amerikës Jugore. Pjekje e njëtrajtshme që vë në dukje kremozitetin, ëmbëlsinë dhe pa aciditet të tepruar. Një filxhan kafeje e plotë dhe me një intensitet të lartë . (Shije që qëndron gjatë në qiellzë).

Aria Caffe Crema

Mishela është një përzierje e Arabikëve të zonave te Brazilit dhe Robustat e zonave afrikane si dhe aziatike. Pjekje mesatare e errët e cila vë në pah kremozitetin, ëmbëlsinë dhe intesitetin e lartë.
Shije të cokollatës së zezë dhe pa aciditet te lartë.

PRODUKTE TË T J E R A
Latest Posts