Produkte

Until I discovered cooking I was never really interested in anything
Our Founder John Walkoch

Kjo mishelë është një përzierje mjaft
e kujdesshme e kafeve arabike dhe robusta.

12.00

Përzierja  është  një mishelë e ëmbël
dhe kremoze me shije të kakaos dhe frutave të thata.

12.00

Mishelë me shije të frutave të
thata mjaft intense, përzierje e kafeve robusta.

12.00

Mishelë me përzierje të kafeve
Arabike me preardhje nga zonat e Brazilit.

12.00

Kafe turke e përbërë nga shije arabike
100 % me prejardhje nga zonat e Minas Gerais.

12.00

Kafe turke e përbërë nga përzgjedhja
më e mirë e kafeve në Zonat Tropikale.

12.00

Nje mishele me  trup te plote e
krijuar nga kokerrat e gjelberta te  kafes

12.00

Nje mishele me  trup te plote e
krijuar nga kokerrat e gjelberta te  kafes

12.00
Latest Posts