Merak Caffe Turke 95 g

12.00L

Kafe turke e përbërë nga përzgjedhja
më e mirë e kafeve në Zonat Tropikale.

Kafe turke e përbërë nga përzierja më e mirë e kafeve në zonat tropikale. Një pjekje mesatare e errët. Një filxhan kafeje i cili karakterizohet nga një kremozitet dhe aroma te lehta të frutave të thata. Shije e plotë dhe me intensitet të lartë. Kafeja ambalazhohet në zbatim MAP e cila na jep mundesinë që produkti te ketë të njëjtat aroma si ditën e parë të prodhimit.

Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Merak Caffe Turke 95 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *