Dua Caffe Turke 100 g

12.00L

Kafe turke e përbërë nga shije arabike
100 % me prejardhje nga zonat e Minas Gerais.

Kafe turke e përbërë me kafe arabike 100 % nga zonat e Minas Gerais. Një nga zonat më të mira të kultivimit të kafes në Brazil. Pjekje mesatare që vë në dukje aromat e plota të frutave të thata dhe shijen tradicionale të kafes turke. Kafeja ambalazhohet në zbatim MAP e cila na jep mundesinë që produkti te ketë të njëjtat aroma si ditën e parë të prodhimit.

Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Dua Caffe Turke 100 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *