Dua Caffe Riserva

12.00L

Përzierja  është  një mishelë e ëmbël
dhe kremoze me shije të kakaos dhe frutave të thata.

Përzierja është një mishelë e ëmbël dhe kremoze , me shije te kakaos dhe frutave të thata. Mishela eshte një përzjerje e kafeve jeshile nga Amerika Jugore, Afrika dhe Azia. Ajo cka identifikohet në filxhanin e espresos është një kafe me një kremozitet dhe shije të frutave të thata si bajame dhe arra e njomë

Aroma

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri

Ëmbëlsia

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri

Kremoziteti

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri

Intensitet

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri
Dua caffe gri
Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Dua Caffe Riserva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *