Dua Caffe Lusso

12.00L

Kjo mishelë është një përzierje mjaft
e kujdesshme e kafeve arabike dhe robusta.

Një mishelë e cila është një perzierje mjaft e kujdesshme e kafeve arabike dhe robusta. Te gjitha këto për të dhënë një mishelë delikate me aroma te frutave me përmbajtje të acidit citric si dhe shije të frutave të thata dhe të cokollatës së zezë. Pjekje mesatare dhe e njëtrajtshme, gjë që trasmeton nje uniformitet në aroma dhe aciditet të kafeve Arabike. Origjina e kafeve arabike te përdorura në mishelë përfshin zonat e Amerikës Qëndrore, Jugore, Afrika veriore, ndërsa kafet robusta jane nga zonat më te mira te Azisë.

Aroma

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe

Ëmbëlsia

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe

Kremoziteti

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri
Dua caffe gri

Intensitet

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri
Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Dua Caffe Lusso”

Your email address will not be published. Required fields are marked *