Aria Caffe Suprema

12.00L

Mishelë me shije të frutave të
thata mjaft intense, përzierje e kafeve robusta.

Një mishelë me shije të frutave të thata mjaft intense. Përzierje e kafeve robusta natyrale të zonave Afrikane si dhe arabikëve
të Zonës së Amerikës Jugore. Pjekje e njëtrajtshme që vë në dukje kremozitetin, ëmbëlsinë dhe pa aciditet të tepruar. Një
filxhan kafeje e plotë dhe me një intensitet të lartë . (Shije që qëndron gjatë në qiellzë).

Aroma

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri
Dua caffe gri

Ëmbëlsia

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri

Kremoziteti

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe

Intensitet

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri
Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Aria Caffe Suprema”

Your email address will not be published. Required fields are marked *