Aria Caffe Crema

12.00L

Mishelë me përzierje të kafeve
Arabike me preardhje nga zonat e Brazilit.

Mishela është një përzierje e Arabikëve të zonave te Brazilit dhe Robustat e zonave afrikane si dhe aziatike. Pjekje mesatare e errët e cila vë në pah kremozitetin, ëmbëlsinë dhe intesitetin e lartë. Shije të cokollatës së zezë dhe pa aciditet
te lartë.

Aroma

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri
Dua caffe gri
Dua caffe gri

Ëmbëlsia

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe gri
Dua caffe gri

Kremoziteti

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe

Intensitet

Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Dua caffe kuqe
Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Aria Caffe Crema”

Your email address will not be published. Required fields are marked *