Për ju që e dëshironi kafenë me brandin tuaj

Ne punojmë me klientët dhe për klientët. Ne mund të zgjerojmë gamën tuaj duke prodhuar produkte kafeje me markën TUAJ. Të gjitha produktet tona bazohen në harmoninë e raportit çmim & cilësi.

Stafi ynë profesional kujdeset për të gjitha nevojat e klientit nga shija, e deri tek paketimi, dizajni dhe përpunimi grafik, me fleksibilitet dhe përshtatshmëri të lartë ndaj kërkesave tuaja të ndryshme.
Ne i përgjigjemi shpejt të gjitha porosive, qofshin ato “të vogla” apo “të mëdha”, dhe çmimet tona mbeten mjaft të përballueshme. Rezultatet në fund do të jenë të garantuara. Marka juaj do të jetë një markë cilësore, e përshtatur për ju dhe te gjithë klientët tuaj.

CIALDA / ESE POD
Kafe të ambalazhuara në filter të kompostueshëm. Bustina të ambalazhuara në ambient mbrojtës me azot. Produkti ambalazhohet me letër me tre shtresa / triplex.
KUTIA PERMBAN:
Bustina të ambalazhuara në ambient mbrojtës me azot. Produkti ambalazhohet me letër me tre shtresa / triplex.
KUTIA PERMBAN:
KAFE TURKE
KAFE KOKËRR 1 KG HORECA / RETAIL
Kafe me ambalazh me valvul degazimi Produkti ambalazhohet me letër me tre shtresa / triplex.
KUTIA PERMBAN:
Latest Posts