Origjina e bimëve

Dua kafe suksesin e saj ja beson zonave më të mira për rritjen dhe kultivimin e kafes duke filluar nga Etiopia, Brazili, Kolumbia etj. Bimët më të mira, kushtet e favorshme klimaterike dhe përkujdesja nga mjeshtra të vërtetë, janë vetëm disa nga cilësitë e markës sonë.

Latest Posts