Dua Caffe Lusso

Kjo mishelë është një përzierje mjaft e kujdesshme e kafeve arabike dhe robusta. Shija e saj është  delikate me aromë të frutave me përmbajtje të acidit citric gjithashtu edhe shije të frutave të thata dhe  çokollatës së zezë. Pjekja është mesatare dhe e njëtrajtshme, çka mundëson uniformitet të aromave dhe aciditetit të kafeve Arabike.

Origjina e kafeve arabike të përzgjedhura për mishelën përfshin zona të Amerikës Qëndrore, Amerikës Jugore dhe Afrikës Veriore, ndërsa kafet robusta vijnë nga zonat më të mira të Azisë.

Price:
12 €
fhkhglkgjjhk

gfhjmhghkj

Latest Posts