Për një mëngjes plot energji!

Dua Caffe është zgjedhja më e mirë.

Për një mëngjes plot energji!

Dua Caffe është zgjedhja më e mirë.

Adresa

Rr. Picar, 10, 32 Vore,
Tirane, Albania

Mundësi Punësimi në Dua kaffe

Bëhuni pjesë e kompanisë duke dërguar cv tuaj dhe burimet njerëzore do t’ju kontaktojnë. Ju mirëpresim! 

    Latest Posts