Il caffé come lo voglio

Nje kafe per te ngrohur shpirtin

Historiku
Aktualisht Dua është ndër kafet më të preferuara në Shqipëri

Dua Caffe është kompani e specializuar në pjekjen dhe prodhimin e kafes. E themeluar në vitin 2017, Dua lindi me një vizion të qartë: atë të servirjes së një produkti të cilësisë së lartë dhe me shije të rafinuar për tregun shqiptar dhe atë ndërkombëtar.

Gama e produkteve tona është mjaft e gjerë ku përfshihen produkte për shtëpi si Dua Caffe turke, Merak Caffe turke, produkte për zyra si caffe Cialda Ese Pod gjithashu edhe produktet për rrjetin HORECA Dua Caffe Espresso Lusso, Dua Caffe Espresso Riserva, Aria Caffe Espresso Suprema dhe Aria Caffe Espresso Crema.

Përzierje unike

Përzgjedhje unike mishelash

”Dua një kafe”

Përgatitje e thjeshtë dhe e shpejtë

Nga zemra në filxhan

Përjetoje botën në një filxhan

Shop
Produkt me cilësi së lartë dhe me shije të rafinuar!
Origjina e bimeve
Dua kafe suksesin e saj ja beson zonave më të mira për rritjen dhe kultivimin e kafes

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut blandit nibh consectetur odio laoreet, vitae dignissim lacus tincidunt. Nunc semper venenatis magna, id ultricies quam. Morbi feugiat tortor est, quis efficitur sapien rhoncus placerat.

Bimët më të mira, kushtet e favorshme klimaterike dhe përkujdesja nga mjeshtra të vërtetë, janë vetëm disa nga cilësitë e markës sonë.

Kuriozitete

Ndërkohë që dikur kafja ishte vështirësisht e përballueshme për shtresat e ulëta dhe konsiderohej produkt elitar, përpara saj ishte birra pija e zgjimit.

Blog

Mirësevini në Dua Caffe Blog

Klientet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Na Kontakto
Behind every successful person is a substantial amount of coffee. Made for you.

    Latest Posts